Concept

OLTENIA BUSINESS CENTER

 

In pofida contextului economic actual, marcat de recesiune si de tensiuni pe pietele economice, in domeniul business au avut si au loc evenimente de bun augur. Un exemplu demn de remarcat este aparitia Centrului de Afaceri OLTENIA BUSINESS CENTER din Ramnicu Valcea.

 

La initiativa asociatilor initiali in anul 1992 au fost puse bazele societatii NIVA SRL cu sediul in Rm.Valcea, societatea avand ca obiect de activitate administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract si desfasoara o activitate economica profitabila, de lunga durata.

 

Pentru implementarea acestui proiect societatea a incheiat un contract de finantare prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 4, „Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul major de interventie 4.1, “Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala”.

 

Oltenia Business Center a aparut in peisajul valcean ca o oportunitate in mediul de afaceri, oferind o gama complexa de servicii business de cea mai inalta clasa: spatii birouri, sali de conferinta, lobby clienti, receptie, organizare de evenimente, prezentari, traininguri, dar si terenuri sport pentru o bine meritata relaxare dupa o zi de munca. Confortul si eleganta spatiilor ofera un mediu placut, modern, astfel ca activitatiile desfasurate aici sunt mai armonioase.

 

Scopul Oltenia Business Center este acela de a sprijini dezvoltarea economică a municipiului Ramnicu Valcea prin crearea de spaţii de birouri de calitate, spatiu expozitional, sali de conferinta si seminarii, precum şi oferirea de servicii complementare pentru afaceri, astfel încât firmele care doresc să se dezvolte sau să se extindă în această regiune, să o poată face în cele mai bune condiţii tehnice, funcţionale şi estetice.

 

Proiectul nostru, prin obiective, activitati si rezultate conduce la atragerea investitiilor si dezvoltarea potentialului resurselor umane si materiale ale zonei. Vor fi create 24 noi locuri de munca iar firmele locatare vor contribui la multiplicarea investitiilor si utilizarea resurselor zonei.

 

Oltenia Business Center este construit intr-o zona urbana in plina dezvoltare, in expansiune investitionala a municipiului Rm.Valcea, zona Ostroveni Sud, avand ca ax central recent realizatul bulevard cu patru benzi de circulatie Dem Radulescu.

 

Si toate acestea nu ar fi avut loc fara conceptul a trei oameni de afaceri bine cunoscuti mediului de afaceri Valcean, Mihai Vaduva, Cornel Talmaciu si Pavel Talmaciu, care au pornit de la ideea de a pune la dispozitie si altor dezvoltatori un centru de afaceri care ofera toate conditiile desfasurarii unui eveniment de anvergura. Un astfel de proiect nu este o simpla joaca, incepe cu o idee, la mijloc este multa, multa munca iar in final vine capodopera, care va servi si va imbunatati viata comunitatii valcene: profesional, mental si fizic.